Air клавиатура за таблет успешно измества старото дистанционно

Какъв е телевизорът ви у дома?  Ако сте привърженици на модерните технологии и разполагате с телевизор със смарт функции, ви предлагаме да научите как бихте могли да го управлявате по-лесно.

Става дума за това, че бихте могли да се доверите на air клавиатура за таблет от магазинвелосипеди.com, чиято популярност става все по-голяма с всеки изминал ден.

air keyboard от магазинвелосипеди.com

Air keyboard-ът може да се използва като дистанционно управление, като клавиатура и мишка за по-удобно управление на смарт телевизора. Тук е мястото дебело да подчертаем, че няма значение каква марка или модел е вашият smart телевизор, тъй като air клавиатурата е съвместима с всички тях, както и с Android TV box.

Управлението на телевизора е лесно, защото air keyboard на първо място играе ролята на добре познатото на всички ни ТВ дистанционно. Интересното тук е, че устройството разполага с жироскоп, който е необходим, за да улавя всяко накланяне и местене на air клавиатурата, за да премести и мишката на екрана, когато използвате smart приложенията. Разбира се, няма как да не отбележим, че air mouse & keyboard има още едно много голямо предимство, а именно наличието на клавиатура.

Именно с нейна помощ сърфирането в интернет се превръща в доста по-лесна задача, имайки предвид колко време отнема написването на каквото и да било на smart телевизора с обикновено дистанционно.

Цената на air клавиатурата е много ниска, което е още една добра причина, тъй като това означава, че бихте могли да я поръчате директно от онлайн магазина.

You may also like...