Есента предлага нови игри за мобилни устройства

Смартфон игрите са идеален начин да прекараме свободното време, когато наистина няма какво да правим.  Убедени сме, че ще се съгласите с твърдението, че голяма част от въпросните игри предлагат както невероятно забавление, така и доста често упражнение за ума.
Все пак игрите се нуждаят само от едно нещо, а именно от „умно“ мобилно устройство. Най-лесният начин да си го набавим е чрез магазин за мобилни апарати в София. Най-вероятно вече сте се досетили, че става дума за електронен магазин, който ви предлага както голямо разнообразие и бърза доставка, така и ниски цени. Ето защо ви съветваме да се доверите на силата на пазаруването във виртуалното пространство и да се сдобиете с желания от вас смартфон.
След като вече разполагате с желания мобилен телефон, идва ред и на игрите. На първо място сме поставили една наистина интересна игра, която ще ви държи нащрек. Става дума за играта HiLight, която е подходяща за gsm апарати с операционна система Windows Phone. Играта изпитва рефлексите ви, като на дисплея постоянно се появява светлина на различни места, която вие трябва да докоснете.
Нека си припомним за игрите от 90-те години с Duck Hunt за Android. Точно така, става дума за добре познатата на всички ни игра с обстрелване на летящи патици. Играта е занимателна и определено ни връща към по-простичките времена.
магазин за мобилни телефони bulmobile.com
Botanicula е една наистина невероятна игра, която ви подтиква да се грижите за другите. Подходящата е за мобилни телефони с операционна система iOS и Android. Вашата задача е да помогнете на пет интересни създания, които имат за основна цел да спасят последното семенца на дървото, което е техен дом.
Игрите за gsm апарати вече не са това, което бяха – те ни предлагат огромно забавление и приятно прекарване на свободното време.

You may also like...