Air мишка за таблет и нейното приложение като дистанционно

Уморявате ли се да сърфирате в интернет през smart телевизор с обикновено дистанционно?  Колко време ви отнема да напишете ключовата дума, която търсите, в браузъра? Ето защо би било добре да се запознаете с последния писък на техниката, а именно air mouse от магазинвелосипеди.com.

Air мишките за таблет, известни още и като air mouse, са изключително удобни при работа с телефон, таблет и със смарт телевизор. Те разполагат с жироскоп, с чиято помощ можете да насочвате мишката, за да отворите желаната страница или папка на вашия телевизор, независимо дали той е smart, или пък работи като такъв с помощта на Android TV box. Разбира се, air мишката може да се използва и като обикновено дистанционно, когато гледате телевизия.

Удобството на air mouse е много голямо, тъй като с нея можете да работите точно по начина, с който работите с мишката и клавиатурата на настолен компютър или лаптоп. Това е и причината, поради която популярността на новите мишки за смарт ТВ с жироскоп нараства с всеки изминал ден.

air mouse от магазинвелосипеди.com

Предполагаме, че в момента много от вас се питат каква ли е цената на една air мишка и дали биха могли да си я позволят. Напълно погрешно би било да се притеснявате, имайки предвид, че бихте могли да се доверите на ниските цени и високото качество, което ви предлага онлайн магазин за техника. Уверяваме ви, че ще останете приятно изненадани от ниската цена на air mouse & keyboard, които ще намерите в магазинвелосипеди.com – цени от само 35 лева!

You may also like...