Как всеки телевизор се превръща в smart с Android TV box

Изкушавате ли се от многобройните предложения за smart телевизори?  А притеснявате ли се, че цените им са прекалено високи? Ако отговорът ви е „да“, то тогава би било добре да научите повече за последния писък на техниката, а именно Android TV box от магазинвелосипеди.com.
Оказва се, че всеки обикновен LCD телевизор би могъл да придобие smart функционалности, благодарение на TV box за Android. Размерите на „умната кутия“ са компактни, което е първото голямо предимство. Но нарастващата си популярност дължи главно на ниската цена, съчетана с предлагането на много функционалности.
Всеки телевизор, който разполага с HDMI вход би могъл да се превърне в smart с TV box с Android. Той ви предоставя възможността да гледате филми и видео в Youtube, да сърфирате в интернет, да играете игри и да теглите различни приложения – предоставя ви всичко онова, което ви предлагат съвременните smart телевизори, но на много по-ниска цена.
Android TV box от магазинвелосипеди.com
Тук е мястото да отбележим, че бихте могли да се сдобиете с box TV за Android, благодарение на онлайн магазин. Там ще откриете и други предложения, като например Android TV stick, който позволява да разглеждате снимки и видео от смартфон или таблет на екрана на телевизора; air мишки или клавиатури, които ще улеснят сърфирането през телевизора, както и много други.
TV box за Android ще облекчи бюджета ви, тъй като се предлага на ниска цена, а в същото време ви предоставя възможността да промените начина, по който използвате телевизора си.

You may also like...