Плюсове и минуси на лаптопите според магазинкомпютри.com

Днес магазинкомпютри.com ще разиска темата за лаптопите и техните минуси и плюсове. Това ще бъде от голяма полза за хората, които се колебаят между купуването на лаптоп и настолен компютър.

Магазинкомпютри.com ще започне с положителните страни на лаптопите.

– Първото нещо, което произлиза от името им ‘преносими компютри’ е това, че лаптопите са лесно преносими, Те не са тежки (лаптоп с 15 инчов дисплей тежи около 5 кг). Съществуват модели, които тежат даже 2 килограма.

– Лаптопите могат да бъдат използвани без нуждата от електропреносна мрежа. Можете да ги ползвате навсякъде, особено ако батерията на лаптопа Ви е поне 5-клетъчна и издържа по-дълго време.

-Лаптопите могат да се използват навсякъде. Можете да ги поставите върху краката си, на масата, в леглото, абсолютно навсякъде. Магазинкомпютри.com препоръчва използването на охлаждаща подложка ако лаптопа не е поставен върху плот. Въздухът трябва да се движи, за да не загрее лаптопа Ви.

– Лаптопите имат същите функционалности като нормалните настолни компютри. С тях можете да сърфирате в интернет, да разговаряте, като използвате безжичния интернет, който днес е почти навсякъде.

Ако искате да научавате повече за новостите в света на компютрите или желаете да споделите статия на тази тематика, която е абсолютно уникална, направете го с магазинкомпютри.com!

You may also like...